Opinia Timisoarei

Elevii de la Liceul Loga, evacuati din clase in mai putin de 3 minute, din cauza lucrarilor la acoperisul scolii! FOTO!

TIMISOARA. Agitatie mare la Liceul C D  Loga din Timisoara, la orele amiezii. Sute de elevi au fost evacuati din salile de clasa pe terenul de sport din incinta unitatii de invatamant. Totul, sub atenta supraveghere a cadrelor didactice, care au evitat producerea unor incidente.

La Liceul C.D. Loga  se desfasoara ample lucrari de reparatii, dupa ce ani de zile cladirea a zacut intr-o semiparagina care punea in pericol siguranta elevilor. Acum se lucreaza la acoperisul care ajunsese intr-o stare jalnica, astfel incat la fiecare ploaie mai puternica apa se infiltra in salile de clasa de la etajele superioare.

Pentru ca lucrarile afecteaza caile obisnuite de iesire din liceu, a fost organizat un exercitiu de evacuare a tuturor elevilor, pe trasee noi, care ocolesc zonele blocate de utilaje si muncitori care lucreaza la reparatii.

„S-a discutat din timp atat cu elevii, cat si cu parintii. Cadrele didactice au stiut exact ce sa faca, i-au indumat pe elevi, totul s-a desfasurat intr-o ordine deplina si foarte civilizat. Practic, in 3 sau 4 minute am reusit sa evacuam scoala. Am monitorizat ceea ce se intampla, am stabilit care sunt traseele cele mai aglomerate, pe care s-ar putea produce blocaje, si vom reface planul de evacuare astfel incat sa fim siguri ca nu se poate inampla nimic neprevazut”,  a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mariea Stefan, directorul Liceului Loga.

Intreg exercitiul a durat mai putin de jumatate de ora si a fost organizat in preajma pauzei mari, astfel incat copiii sa nu piarda mult din orele de curs.

Exit mobile version