Opinia Timisoarei

Eleva ranita in timpul orei de sport la Liceul Pedagogic din Timisoara, dupa ce ar fi fost fortata de profesor sa faca un exercitiu! Fata a ajuns la spital

TIMISOARA. Incident la Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timisoara! O eleva de clasa a X-a a ajuns la spital dupa ce s-a ranit in timpul orei de sport. Fata ar fi fost fortata de profesor sa execute un  exercitiu, desi copila i-ar fi spus ca nu il poate face, sustin colegii.

La un moment dat, dupa o rostogolire, fata a acuzat dureri in zona gatului, sustinand ca i s-a ‘intepenit’.  A fost chemat imediat medicul scolii, care l-a examinat, iar la scurt timp a sosit la liceu si mama elevei. Primul diagnostic a fost acela de torticolis, in fapt o intindere la nivelul gatului.  Un echipaj al ambulantei a fost chemat  la liceu pentru a o prelua pe tanara.

Copila a fost transportata la Spitalul de Copii Louis Turcanu pentru investigatii suplimentare.

„In timpul orei de educatie fizica, o fata de clasa a X-a se pare ca a facut un torticolis, dupa o rostogolire. A fost chemata imediat mama copilului la scoala, iar impreuna cu medicul de la cabinetul medical al liceului au decis sa cheme ambulanta. Ora de educatie fizica s-a desfasurat in conditii normale”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro  Aura Danielescu, inspector general adjunct in cadrul ISJ Timis.

Conducerea liceului si cea a Inspectoratului Scolar au inceput o ancheta pentru a vedea ce s-a intamplat si daca se confirma sau nu faptul ca eleva ar fi fost fortata sa execute exercitiul fizic.

Exit mobile version