Opinia Timisoarei

Eleva de 13 ani, hartuita sexual de colegi. Directorul i-a recomandat operatie de reducere a sanilor! ISJ intervine

Inspectoratul Scolar a anuntat ca va lua masuri imediate impotriva conducerii unitatii de invatamant, in urma plangerii facute de mama elevei. Iata ce s-a intamplat!

Mama unei adolescente de 13 ani a fost oripilata cand conducerea scolii unde fiica ei invata i-a sugerat ca eleva sa-si faca o reductie de sani pentru a evita batjocura si comentariile injurioase din partea colegilor ei.

Tammie Jackson, din Missouri, Statele Unite, a povestit cu tristete cum fiica ei, Gabrielle, in varsta de numai 13 ani este in permanenta hartuita sexual de catre colegii ei din cauza dimensiunii mari a bustului. Femeia s-a adresat conducerii scolii pentru a lua actiune ca fiica ei sa nu mai fie supusa unor astfel de tratamente. A ramas muta de uimire cand a auzit solutia propusa de directori.

Reprezentantii scolii au incercat chiar sa-si justifice raspunsul bizar in fata mamei disperate. Ei au explicat ca ar putea sa ia in calcul trasferul lui Gabrielle la o alta scoala, dar acest lucru nu ar exclude repetarea hartuielilor din partea colegilor deoarece sanii adolescentei vor ramane in continuare mari. Cea mai buna solutie de a scapa de toate problemele a fost, in viziunea reprezentantilor scolii, operatia de reductie mamara.

Citeste continuarea pe www.realitatea.net.

Exit mobile version