Opinia Timisoarei

Un elev de 17 ani s-a spanzurat la internatul de la Colegiul Tehnic de Vest! Baiatul era elev la Liceul Ioan Slavici din Timisoara

TIMISOARA. Descoperire socanta luni dimineata in internatul Colegiului Tehnic de Vest din Timisoara. Un elev de 17 ani, cazat in camin, a fost gasit spanzurat de caloriferul camerei. Colegii care-l stiau sunt socati de gestul baiatului, mai ales ca acesta nu a dat niciodata semne ca ar dori sa-si ia viata.

 

Ovidiu Erja

Ovidiu Erja, elev in clasa a X-a la Liceul Ioan Slavici, era din Suceava si provenea dintr-o familie destramata. Tatal lui a ramas in Moldova, in timp ce mama sa a plecat la munca in Spania. Adolescentul statea in Timisoara la o matusa, insa aceasta a nascut in urma cu o luna, si l-a trimis pe pusti la internat.
Timp de o luna cat a stat la camin, baiatul nu a plecat la Suceava la tatal sau si era singurul care ramanea in week-end in camin. In noaptea de duminica spre luni, Ovidiu, s-a inchis in camera sa si si-a luat viata spanzurandu-se de caloriferul camerei sale.
Politistii au demarat o ancheta pentru a afla exact in ce circumstante s-a petrecut nenorocirea.

Colegiul Tehnic de Vest pare un loc blestemat. In fata liceului, in urma cu o luna o fetita de 14 ani si-a pierdut viata dupa ce un tramvai a dat peste ea.  

Exit mobile version