Opinia Timisoarei

Elev de 16 ani injunghiat pe strada de o fata, la Timisoara, dupa o altercatie. Povestea din spatele atacului sangeros. Video

TIMISOARA. Scena violenta in plin centru la Timisoara. In drum spre scoala, un tanar de 16 ani a fost injunghiat in piept cu un cutit de catre o fata, care mai apoi a disparut.

Totul s-a petrecut in zona pietei 700, miercuri dimineata, inainte de ora 8.00.

Baiatul de 16 ani, elev la Liceul Energetic s-a luat la cearta cu un altul din clasa a IX-a de la Liceul Alimentar. In scandal a intervenit o colega a celui din urma. Aceasta a scos un cutit si i-a aplicat o lovitura baiatului de la Liceul Energetic. Imediat dupa atac, adolescenta si colegul ei au fugit.

Un echipaj al Ambulantei a intervenit rapid la locul agresiunii. Medicii i-au acordat primul ajutor adolescentului ranit. Acesta e in stare stabila si a fost transportat la spital pentru ingrijiri.

Politistii ii cauta pe adolescentii fugari.

UPDATE: Politistii i-au gasit rapid pe cei doi. Au fost luati direct de la scoala unde se dusesera linistiti la cursuri. A fost deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.

UPDATE: Eleva care l-a injunghiat cu cutitul pe baiat ar putea fi exmatriculata. Ranitul are COVID

Scandalul intre cei trei elevi a inceput inca de marti, in autogara din Timisoara. Adolescentii aveau o rafuiala mai veche si au decis sa transeze lucrurile abia miercuri dimineata, cand si-au dat intalnire in Piata 700.

Fata e de loc din Tormac si urma un program de consiliere psihologica in cadrul liceului, iar victima sa era in plasament la o familie.

S-a intrunit Comisia de Disciplina din cadrul liceului la care invata, iar pentru actele de violenta, tanara ar putea fi exmatriculata pe perioada determinata, la care se adauga scaderea notei la purtare. Profesorii spun ca adolescenta nu a creat probleme in trecut.

Au fost identificati doi elevi de la noi din scoala, o fata si un baiat si a venit Politia si i-a ridicat, de la ora i-a luat, chiar s-a sunat de iesire si a venit Politia si i-a luat de la ora. Sunt in clasa a IX-a profesională. Nu au făcut probleme până acum. S-a luat legătura cu psihologul școlii. Fata este în consiliere la psihologul școlii, s-a luat legătura și cu părinții și de va aplica regulamentul școlar”, a declarat Ion Ovidiu Claudiu, director adjunct la Liceul Alimentar din Timișoara.

Starea de sanatate a elevului ranit este stabila, iar medicii au descoperit ca acesta este infectat cu coronavirus.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version