Opinia Timisoarei

Elev batut cu bestialitate de colegi intr-o scoala din Timis. Copilul a ajuns acasa plin de sange

TIMIS. Elev snopit in bataie de alti patru colegi la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Lugoj.

CITESTE SI: Aproape striviti printre frigidere si masini de spalat. Zeci de migranti, capturati de politisti intr-un tir pe Autostrada Vestului. Foto 

Incidentul a avut loc miercuri la pranz. Din primele informatii, patru elevi i-au cerut socoteala unui coleg de la scoala profesionala dupa mai multe discutii purtate pe retelele de socializare, scrie lugojeanul.ro.

Copilul a reusit sa scape din mainile agresorilor si a fugit acasa. Cand l-au vazut plin de sange, parintii s-au intors cu el la scoala. Contactata de colegii de la lugojeanul.ro, directoarea scolii, Silvia Ghelesian, parea chiar deranjata ca informatii despre conflict au ajuns in presa.

A fost un incident, am chemat jandarmul, am chemat consilierul, am chemat dirigintele, am chemat toti parintii, am aplanat conflictul si asta a fost tot. Dar vreau sa stiu de ce ajuns la un jurnalist un conflict aplanat deja. Am chemat jandarmeria, copiii au fost amendati si totul s-a aplanat. Vreau sa stiu cine este sursa”, s-a aratat foarte iritata directoarea Silvia Ghelesian, conform lugojeanul.ro.

Elevii agresori au primit o amenda de 500 de lei, fiecare de la Jandarmerie. Conducerea liceului nu a convocat, insa, pana la ora actuala Consiliul profesoral pentru a discuta situatia si a lua masuri impotriva elevilor vinovati, mai scriu colegii de la lugojeanul.ro. In functie de antecedentele pe care le-au avut elevii, sanctiunile care se pot lua impotriva lor pot fi pana la exmatriculare.

In liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Lugoj acesta nu este singurul eveniment de acest gen inregistrat. In 2017 un elev a fost calcat in picioare de alti doi colegi ai sai, la acea vreme intregul incident fiind filmat.

De asemenea, in toamna lui 2019, un elev de clasa a IX-a a batut un profesor, dupa ce dascalul i-ar fi dat o palma peste cap in gluma, in momentul in care scolarul iesise sa fumeze.

Foto: Arhiva

Exit mobile version