Opinia Timisoarei

Eleganta, stil, contur, linii perfecte si atitudine, toate intr-o colectie de rochii business, prezentate la Eve Fashion Lounge

7 manechine au imbracat 31 de rochii business si au defilat pe ritmuri de jazz la Timisoara. Tocuri inalte, rochii mulate, nici prea scurte, nici prea lungi, linii perfecte, cocuri sobre si accesorii foarte fine. Sunt cateva din cuvintele care descriu prima colectie a lui Sia. “Sunt rochii pentru domnisoare si doamne intre aproximativ 20 si 35 de ani, si de ce nu si mai mult. Pot fi purtate la birou, la restaurant sau chiar la un party. Am folosit in special stofa, iar culoarea predominanta este negrul, simplu sau in combinatii”, spune Sia, creatoarea colectiei.

Talia inalta, care sa scoata in evidenta forma corpului si combinatia de alb cu negru ramane in top. Nu au fost neglijate insa nici culorile de primavara ca rozul, bejul sau verde pal, toate in combinatie cu o culoare inchisa. Nasturi insiruiti, o pata de culoare dintr-un alt material, o fundita sau o linie dupa forma perfecta a corpului in contrast au fost detaliile care au dat contur colectiei.

Nu au lipsit aplauzele prelungite si felicitarile printre flori si sampanie. “Mi-am dorit foarte mult sa fac aceasta colectie. Pana acum ceva timp eram un fel de Peggy Bundy, vanzatoare de pantofi. Acum pregatesc o noua colectie, tot business, insa mai de vara, mai colorata.

Trebuie doar sa va doriti si orice poate deveni realitate”, mai spune Sia. Printre zecile de invitati la prezentarea de moda a venit si jucatorul lui Poli Pedro Taborda.

Exit mobile version