Opinia Timisoarei

Eleganta si rafinament. A fost redeschis Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, cladirea emblematica a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis

TIMISOARA. Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, cladire emblematica a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, dar si a comunitatii de afaceri din regiune, este locul de desfasurare a numeroase evenimente de anvergura.

In ultimele luni, ‘casa’ acestor evenimente a fost complet reabilitata, capatand un aspect elegant, de inalta clasa, fiind potrivita pentru orice decor, cu dotari moderne si o echipa dedicata de profesionisti.

„Pentru noi, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, acest eveniment reprezinta momentul zero al relansarii economiei timisene. A fost o perioada grea, in care CCIAT a fost langa firme, prin foarte multe demersuri pe care le-a facut catre administratiile publice locale si centrale. Inaugurarea Centrului Regional de Afaceri este modul in care aratam ca economia judetului Timis functioneaza, nu s-a oprit, ci doar are nevoie de putin ajutor. Acest mediu de afaceri ramane pe locul fruntas pe care l-a avut”, a spus Florica Chirita, presedintele excutiv al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

In prezenta autoritatilor locale si judetene, cladirea emblematica a CCIAT si-a redeschis portile pentru a intampina vizitatorii cu o expozitie de arta, mai exact un salon in care picturile si florile se imbina perfect cu ambientul clasic, elegant si primitor al Centrului Regional de Afaceri.

Exit mobile version