Opinia Timisoarei

Electrocutata pe un tren, o tanara de 20 de ani a fost adusa cu avionul medical, in stare foarte grava, la Timisoara. Video

TIMISOARA. O tanara a fost adusa in stare grava la Timisoara, dupa ce sambata a incercat sa isi faca un selfie pe un tren in apropiere de gara din Cluj.

CITESTE SI: ‘Festival’ de drifturi intrerupt de politisti, la Timisoara. S-a lasat cu amenzi si permise retinute. Foto 

Tanara de 20 de ani era dimineata cu un amic in varsta de 24 de ani, amandoi de loc din Brasov. Erau impreuna cand fata s-a urcat pe unul dintre vagoane ca sa-si faca o fotografie . In timp ce se straduia sa obtina selfie-ul perfect, s-a format un arc electric. Tanara a fost electrocutata si aruncata de la inaltime, scrie brasov.net. Baiatul a scapat doar cu rani usoare si a sunat de urgenta la 112 sa ceara ajutor.

La fata locului a ajuns rapid un echipaj SMURD, care a gasit-o pe fata in stare de inconstienta si cu arsuri pe mai bine de jumatate din suprafata corpului. Tanara a fost preluata de o ambulanta si dusa de urgenta la spital in Cluj Napoca. Intrucat ranile provocate de arsura sunt profunde, doctorii au hotarat sa o transfere la Timisoara, la Centrul de Mari Arsi.

In stare grava, tanara a fost preluata de un avion medical care a adus-o sambata dupa-amiaza la Timisoara. De la aeroport a fost dusa direct la Unitatea de primiri Urgente a Spitalului Judetean pentru o serie de investigatii la inima.

Fata a fost apoi internata la Centrul de Mari Arsi de la Casa Austria, in boxa sterila, unde i se administreaza tratament special.

Exit mobile version