Opinia Timisoarei

Ei sunt castigatorii de la Romanian Music Awards

Unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Romania s-a incheiat vineri seara la Craiova. Artistilor le-au fost recunoscute meritele in cadrul galei Romanian Music Awards 2012. La categoria ”Best Album Romanian Music Awards” Alexandra Stan, Directia 5, Inna ai LaLa Band au fost batuti de ”Guess Who”, care a castigat premiul cu albumul – ”Tot Mai Sus”.
”Best Dance Romanian Music Awards” a fost luat de Deepside Deejays, iar ca ”Best Female Romanian Music Awards” a fost recunoscuta Alexandra Stan Ft. Carlprit , cu piesa 1.000.000.
Publicul a votat si ”Best Hip Hop Romanian Music Awards”, la aceasta categorie castigand Grasu XXL Ft. Guess Who, cu ”Lala Song”. ”Best Male Romanian Music Awards” a fost ”adjudecat” de CRBL – Kboom (Ft. Helena), iar ”Best New Act Romanian Music Awards” de piesa Dalinda a lui Alex Mica.
Categoria ”Best Pop Romanian Music Awards” a fost castigata de Alex Velea, cu piesa ”Whisper”, iar ”Best Song Romanian Music Awards” de Laurentiu Duta Ft. Andreea Banica – Shining Heart.
Premiul la ”Best Dj Romanian Music Awards” a fost luat de Nick Kamarera & Alinka – Get A Life (Mama Yette), iar ”Best Rock Romanian Music Awards”, de Vunk Ft. Antonia, cu piesa ”Pleaca”. Cel mai bun site de muzica romanesc a fost cel al lui Smiley, smileyonline.ro, iar premiul de excelenta a fost luat de Radio Killer.
Laurentiu Duta a primit premiul special RMA 2012 Life Time Award, ca si casa de productie a lui Smiley, Smiley & Ha Ha Production, care a luat premiul special RMA Best Producer. La categoria ”Cel mai bun videoclip”, LukOne & deMoga Ft. Liviu Teodorescu au fost castigatorii, cu piesa ”Electronic Symphony”.

Exit mobile version