Noutati :

Egal neamical! ACS Poli Timisoara si CFR Cluj au terminat nedecis jocul din etapa a VI-a

27 august, 2016 - 08:48 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. ACS Poli si CFR Cluj s-au mai intalnit de 6 ori in campionat pana acum: CFR a castigat 3 partide, doua s-au terminat la egalitate, iar Timisoara a castigat o singura data. Era clar, ca indiferent de conditii, si meciul de astazi va fi echilibrat. Si asa a fost.

La prima vedere, ACS Poli a pierdut doua puncte, deoarece a condus la pauza si a avut o ocazie rarisima pe final de joc, la scorul de 1-1. Din alt punct de vedere, Clujul a dominat clar, si-a creat ocazii mai multe, dar nu a dat mai mult de un gol. Per total, remiza a parut deznodamantul perfect pentru aceasta partida.

Gazdele au deschis scorul, dupa reluarea ciudata a lui Canu, iar Cristi Bud a punctat, tot cu capul, pentru 1-1, scor ce avea sa nu se mai modifice pana la final.

Un punct pentru ambele grupari care au plecat in acest sezon cu minus. Poli mai are insa 10 puncte pana va ajunge la 0, in timp ce CFR Cluj este deja la plus.

ACS Poli: Curileac – Vădrariu, Şeroni, Cânu, Scutaru, Artean, Bărbuţ, Croitoru, Cârstocea, Vraciu, Popovici. Au mai jucat: Mailat, Sorescu, Elek.

FOTO: Arhiva

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor