Opinia Timisoarei

Edy, castigatorul de la „Dansez pentru tine”, despre Corina: „Am fost mai mult decat o pereche”

Edy, castigatorul sezonului 11 de la “Dansez pentru tine”, era, dupa ce a luat marele premiu de 60.000 de euro, in culmea fericirii si avea numai cuvinte de lauda la adresa Corinei Bud, partenera lui.

Ce vei face cu cei 60.000 de euro pe care i-ai castigat? Vei reconstrui casa in care locuiesti?

Edy: Sigur, voi incerca sa creez familiei mele conditii civilizate de viata. Vom reface casa care imi este draga si in care am trait atatea momente grele, dar si frumoase. Mi-as dori sa refac acoperisul casei care este gaurit si prin care ploua mereu, sa avem gaze, caldura si baie in casa, lucruri firesti pentru altii, insa pentru noi pana acum, imposibile. Voi fi linistit cand imi voi sti familia protejata de o casa solida, cu toate conditiile, iar atunci voi putea sa visez si eu sa-mi continui studiile si sa imi permit sa fac lucrurile dragi, sa pictez, sa dansez, sa creez si sa croiesc haine.

Te-ai gandit ce iti doresti sa faci in viitor?

Sa am grija de familia mea asa cum am facut-o si pana acum, voi continua sa muncesc si in plus, imi voi termina studiile si voi incerca sa ma bucur in continuare de placerea pe care mi-o dau pictura, dansul si lucrurile care ma fac sa creez. Nu as vrea sa imi fac foarte multe planuri, pentru ca se pare ca viata mi-a depasit si cel mai optimist vis pentru viitorul meu si al familiei mele.

Esti un designer inspirat… Ai vorbit cu Corina Bud, ti-a propus sa ii creezi tinute de scena pentru concertele ei?

Corina mi-a spus mai in gluma mai in serios ca ar vrea ca eu sa-i creez o tinuta si mi-ar placea sa o pot surprinde cu ceva, pentru ca este un om care ma inspira. Sper sa-i pot oferi si eu motive de mandrie si surprize placute, asa cum mi-a facut si ea mie in toata aceasta perioada. Nu cred ca voi putea vreodata sa-i arat toata recunostinta pe care i-o port ei si lui Bogdan pentru ceea ce au facut pentru mine si pentru felul in care s-au dedicat visului meu.

Cum te-ai inteles cu Corina? Ce ti-a placut la ea? Ai simtit ca intre voi este o “chimie” speciala sau v-ati potrivit doar ca pereche la dans?

Eu simt ca am fost mai mult decat o pereche care doar danseaza pe scena, intre noi de la inceput a fost ceva special, pentru ca aveam aceleasi pasiuni, uneori si aceleasi idei si aceeasi daruire ca lucrurile sa iasa asa cum ne-am propus la fiecare stil de dans de la coregrafie si costumatii pana la recuzita. M-am acomodat foarte repede cu ea si cu Bogdan si dupa primele zile de repetitii am simtit ca sunt ca parte din familia mea, ca-i cunosc de multa vreme si astfel m-am deschis in fata lor si i-am facut partasi la toata povestea mea in care ei s-au implicat trup si suflet de parca ar fi fost povestea lor.

Vei contiua sa dansezi?

Normal ca voi continua sa dansez, nu am renuntat la dans pana acum, cand mi-a fost mai greu, asa ca sigur nu se va intampla asta acum cand dansul mi-a schimbat de fapt viata. Mi-as dori foarte mult sa ma mai intalnesc pe scena cu Corina si cu Bogdan. Dansul ne-a unit ca echipa si ne-a facut sa ne descoperim, iar pe mine sa traiesc fiecare zi si sa-mi privesc familia zambind.

Ai o iubita? O vei invata si pe ea sa danseze dupa experienta show-ului de la Pro TV? Care a fost dansul favorit?

Iubita mea stie deja sa danseze, insa mi-ar placea sa impart cu ea ce am invatat de la Bogdan, sa o invat pasi de slowfox, salsa, bollywood, dans la bara sau tango. Toate stilurile de dans m-au facut sa simt ceva special, dar cred ca cel mai intens am trait dansul contemporan in ploaie.

Dintre concurentii de la “Dansez pentru tine” care ti-a fost cel mai drag, cu care te-ai inteles cel mai bine?

Cu toti m-am inteles bine, pentru ca am trait acolo cateva luni bune ca intr-o familie, imparteam totul, zilnic ne vedeam, ne povesteam experientele de peste zi, radeam impreuna, plangeam impreuna unul pe umarul celuilalt, nu mancam pana nu eram cu totii adunati in jurul mesei, imparteam responsabilitatile gospodaresti exact ca intr-o familie mare si frumoasa. Nu cred ca voi mai trai vreodata in viata asemenea experienta, pentru ca toti sunt deosebiti, fiecare in felul lui, iar pe toti ne unea un lucru foarte important: eram acolo pentru familiile noastre. Cu siguranta imi va fi dor de ei si de tot ce s-a intamplat in aceasta perioada.

Cum au reactionat cei din familia ta cand au vazut ca esti marele castigator?

Au amutit! Mama si tata ma priveau cu ochii mari si nu le venea sa creada ca traim asta. In toate aceste saptamani mi-au spus de cate ori au avut ocazia ca sunt mandri de mine si ca-i surprind de la o emisiune la alta. Privirile si imbratisarile lor de dupa finala m-au facut sa fiu mandru ca am realizat ceva atat de important pentru toata familia.

Te vei intoarce la scoala? Vei continua si cu o facultate?

Acesta este unul dintre primele lucruri pe care le voi face. Dintotdeauna scoala mi s-a parut cel mai important lucru in viata, am crezut mereu ca daca voi avea o scoala voi putea sa castig bani din pasiunile mele si din meseria aleasa. Asta pana cand teoria mi-a fost data peste cap si am fost nevoit sa renunt la scoala pentru a munci sa-mi intretin familia. Acela a fost unul dintre cele mai grele momente din viata mea, pentru ca eu nu ma vedeam un om fara scoala terminata. Cand am renuntat la scoala, parca s-a rupt ceva in mine, mai ales ca nu vedeam nicio solutie pentru a o putea relua. Asa ca acum una dintre prioritatile mele este scoala.

Care a fost cel mai greu moment din timpul show-ului? Ai simtit vreodata ca te lasa puterile?

Nu am avut vreun moment de cadere, pentru ca in fiecare zi eram fericit pentru sansa pe care am primit-o si am incercat sa profit de ea facand din fiecare dans greu unul usor si placut. Am stiut ca fiecare dans conteaza, daca pe scena nu ar fi iesit bine, stiam ca sansele mele de a-mi implini visul scad, asa ca am privit fiecare stil de dans si fiecare zi de antrenament greu, obositor si dureros ca pe un pas pe drumul catre implinirea visului meu si al familiei mele.

Exit mobile version