Opinia Timisoarei

Echipele Opinia Timisoarei – Rally Team si Forta Viola Racing Team au ocupat primele doua locuri ale podiumului la Grand Prix Lugoj 2011

O noua etapa din cadrul Campionatului Judetean de Raliu Timis s-a desfasurat in acest week-end la Lugoj. 27 de participanti au luat startul la runda ce a adunat peste 2000 de spectatori veniti sa vada bolizii pe patru roti si sa aplaude drifturile si virajele facute la o viteza de peste 50 de kilometri la ora.

Si cum era de asteptat, pilotii nu si-au dezamagit fanii, prezentand un adevarat spectacol. La finalul competitiei, in care pilotii de raliu si-au aratat abilitatea si maiestria in manuitul maisnilor de zeci de mii de euro, organizatorii concursului au impartit premii invingatorilor. Ca si la ultimele etape din Campionatul judetean de Automobilism pilotii echipelor Opinia Timisoarei – Rally Team si Forta Viola Racing Team au ocupat primele trepte ale podiumurilor.

Adrian Markovici s-a impus la juniori, Alexandru Krepelka a obtinut primul loc la clasa 1, iar pe echipe Opinia Timisoarei – Rally Team a luat locul 1, urmata de Forta Viola Racing Team. Pe langa locurile 1, pilotii Marius Nopcea, Sergiu Tirla si Dan Preunca de la Opinia Timisoarei – Rally Team si Forta Viola Racing Team au obtinut si ei doua locuri 2 si un loc 3 la clasele la care au concurat.

Dar haideti sa vedem clasamentele la fiecare clasa a Grand Prix Lugoj 2011
Karting
Nagy Victor – locul 1
Isac Isabela – locul 2
Gherle Denis – locul 3

Juinori:
Adrian Markovici – locul 1
Marius Giurisici – locul 2
Raul Tudoreanu – locul 3

Clasa 1:
Vlad Bunescu – locul 1
Marius Nopcea – locul 2
Andrei Andi – locul 3

clasa 2
Alexandru Krepelka – locul 1
Segiu Gao Tirla – locul 2
Daniel Preunca – locul 3

Clasa 3
Diana Iordache – locul 3
Segiu Boncalo – locul 2
Peter Nemeth – locul 1

Clasament echipe:
Opinia Timisoarei – Rally Team- locul  1,
FortaViola.ro – locul 2,
Urban – locul 3

feminin:
Iordache Diana – locul 1
Copoceanu Ramona – locul 2
Gherle Emanuela – locul 3

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version