Opinia Timisoarei

Echipaj al Ambulantei, snopit in bataie de niste romi chiar in salvare, intr-o localitate din Banat

Scene teribile s-au petrecut intr-o localitate din Banat, unde, chemat in ajutor, un echipaj al Ambulantei a fost batut mar.

CITESTE SI: Se circula pe 3 benzi pe una dintre cele mai aglomerate strazi din Timisoara. I se pun si ochi de pisica. Video 

S-a intamplat in localitatea Zavoi din Caras Severin, unde s-a iscat un conflict intre doua familii de romi. Un apel disperat la 112 anunta ca un barbat e ranit, taiat la o mana.

Un sofer si un asistent s-au deplasat rapid la locul indicat. Ajunsi la urgenta, cei doi angajati ai Salvarii au fost luati la bataie cu pumnii si cu picioarele de catre combatanti.

Soferul ambulantei a incercat sa isi apere colegul, insa sub ploaia de lovituri a fost nevoit sa o ia la fuga si sa sune el insusi la 112 dupa ajutor, noteaza caransebes.ro.
Politistii au trimis mai multe echipaje in zona, insa romii au fost greu de potolit. Pana la sosirea fortelor de ordine, asistentul a fost snopit in bataie chiar in autospeciala.

Cei doi angajati de la Salvare au ajuns la spitalul din Caransebes unde au fost internati. Asistentul are mai multe coaste rupte si acuza dureri la nivelul capului.

Politistii au anuntat ca au identificat o parte dintre agresori si au fost deschise mai multe dosare penale pentru loviri si alte violente.

Exit mobile version