Opinia Timisoarei

Echipa Forta Viola Racing Team si-a adjudecat titlul la Campionatul Judetean de Automobilism Timis

UPDATE: VIDEO! VEZI cum se desfasoara o cursa de VTM din masina unuia dintre concurenti!

Video-ul nu poate fi incarcat.

 

Spectacolul Campionatului de Automobilism Timis si-a disputat in acest week-end penultima etapa la Hunedoara. 58 de participanti din Timis, Arad si Hunedoara s-au intrecut pe un traseul de VTM extrem de interesant care a pus tuturor pilotilor mari probleme.

 

[vimeo 31732339]

Toti participantii au avut de parcurs un traseu de 3,4 kilometri pe munte in localitatea hunedoreana Hasdat: in urcare, 2 ace de par, 4 curbe la stanga si 4 la dreapta. Lupta a fost extrem de disputata atat la clase, cat si la open, mai ales ca pilotii gazda porneau cu un oarecare avantaj stiind pe de rost traseul. La clase podiumul a fost din Timis: Alexandru Krepelka pe locul 1, Sergiu Gao Tirla pe 2 si Daniel Preunca pe locul al treilea.

La clasa 3 Cornel Gardean i-a invins pe Robert Makrai si pe Sergiu Boncalo. La clasa 1 castigator a iesit Bogdan Cuzma, urmat de Marius Nopcea si de Daniel Preunca. La Open s-a impus Cornel Gardean, urmat la doar cateva sutimi de Avram Mihai si de Bogdan Cuzma. La echipa batalia nu a fost asa de interesanta, asta si pentru ca echipa XMotors, formata din Florin Staici si Bogdan Stanoiev, realizand ca nu mai au nicio sansa sa castige in fata celor de la Forta Viola Racing Team, a chiulit. Si-au trimis doar juniorul, pe Marius Giurisici, pilot care s-a si impus in proba juniorilor.

Forta Viola Racing Team s-a impus astfel si in clasamentul general, castigand astfel primul titlu din istorie.Mai trebuie mentionat si faptul ca etapa din Hunedoara a consimtit o premiera si automat un record. Mihai Preunca, de doar 10 ani, a devenit cel mai tanar pilot care parcurge un traseu de VTM din Romania. Mihai Preunca  a pilotat o masina de raliu chiar in deschiderea cursei.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version