Opinia Timisoarei

E pur si simplu inconstient. Suspect de coronavirus la a doua evadare din izolare

Nu da doi bani pe sanatatea lui si cu atat mai mult nu ii pasa de a altora. Un suspect de coronavirus prins dupa ce fugit din spital, a incercat sa evadeze din nou.

CITESTE SI: 118 oameni in carantina si 918 izolati acasa de coronavirus in Timisoara si in judet 

Este vorba despre bulgarul care a fost prins miercuri la Galati intr-un microbuz care mergea catre Bucuresti, la un sfert de ora dupa ce fugise din spital Omul a fost dus inapoi la Spitalul de Boli Infectioase, unde a ramas… pana aproape de miezul noptii trecute.

Omul i-a urmarit pe medici si cand a vazut ca este singur a vazut o oportunitate de scapare. A iesit din nou din salonul in care era izolat, s-a furisat in curte si a sarit gardul spitalului. Din nefericire pentru el, bulgarul a fost prins de un echipaj al jandarmilor care asigura paza spitalului, scrie hotnews.ro.

Barbatului i s-a intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor.

Persoanele care mint in declaratiile referitoare la coronavirus sau cele care nu respecta masurile dispuse de autoritati pentru a preveni raspandirea COVID-19 risca ani grei de închisoare. Potrivit ordonantei de urgenta de modificare a Codului Penal publicata de Ministerul Justitiei pedepsele ajung pana la 15 ani de închisoare, in functie de consecintele faptelor.

Exit mobile version