Opinia Timisoarei

E.On Gaz isi muta centrul de relatii cu clientii din Piata Balcescu, in apropierea Abatorului din Timisoara

TIMISOARA. Incepand cu data de 27 ianuarie Centrul de Relatii cu Clientii al E.On Gaz din Timisoara se va muta din Piata Balcescu, pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, in apropierea Abatorului.

Incepand de vineri, 24 ianuarie, Centrul de Relatii cu Clientii din Piata Balcescu va fi inchis, pana in data de 27 ianuarie cand se va redeschide in nou sediu.

Asadar, in noul sediu, suprafata destinata clientilor este de peste 200 de metri patrati, adica este tripla fata de cea de pe strada Independentei, din Piata Balcescu.

Noul sediu de pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 30-40 va fi deschis de luni pana vineri, intre orele 08.30 – 17.30.

Clientii E.On Gaz mai pot apela Centrul Relatii Clienti  de luni pana vineri, intre orele  8-20, urmatoare;e numere de telefon:0801 000 366, pentru apeluri din reteaua Romtelecom, tariful fiind cel aferent unui apel local sau 0265 200 366 – pentru apeluri din orice retea, tariful este cel al operatorului din reteaua caruia se efectueaza apelul. Adresa de e-mail este serviciiclienti@eon-romania.ro.

In cadrul centrului consumatorii pot sa incheie sau sa modifice contracte de furnizare a gazelor naturale, sa primeasca informatii privind continutul facturilor, accesul la sistemul de distributie a gazelor naturale sau alte informatii utile, dar si consultanta privind tarifele sau modalitatile de plata.

Exit mobile version