Opinia Timisoarei

E oficial! Vom avea un nou sens giratoriu in Timisoara, pe o strada ce va avea 4 benzi de circulatie

TIMISOARA. In doar 3 luni, in Timisoara „va rasari” un nou sens giratoriu, inclus in proiectul de extindere si modernizare a strazii Dr. Aurel Paunescu-Podeanu. Artera va avea 4 benzi de circulatie, locuri de parcare si trotuare, dupa ce municipalitatea a reusit in cele din urma sa demoleze garajele din zona. Acum ii va lasa pe timisoreni si fara gradinile din fata blocurilor.

1,5 milioane de euro se investesc, din bugetul local, in extinderea strazii Podeanu. Autoritatile locale au reusit sa incheie in sfarsit licitatia inceputa in luna februarie, asa ca avem firma constructoare: SC Sylc Cons Trans SRL, o societate comerciala din Arad.

„Valoarea este de 5,5 milioane de lei, fara TVA, iar durata de executie este de 3 luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarii. Lucram in forta, este o lucrare destul de grea, va fi spectaculoasa, extrem de utila. Vom amenaja si un sens giratoriu in zona Novatim si vom rezolva problema intersectiei”, a explicat Nicolae Robu.

Potrivit oficialilor primariei, in urmatoarele zile va fi predat si amplasamentul, pentru ca muncitorii firmei care a castigat licitatia sa se poata apuca de treaba. Reprezentantii primariei nu au anuntat momentan daca in zona va fi intrerupta de tot circulatia sau nu.

Exit mobile version