Opinia Timisoarei

E oficial! Stim de cand merge troleibuzul 14 M de la Timisoara pana la Dumbravita! Atentie, biletele nu sunt valabile!

TIMISOARA. Au fost stabilite toate detaliile pentru troleibuzul 14 M care va merge in scurt timp pana la Dumbravita. Dupa ce in 13 noiembrie, primarul Nicolae Robu a inaugurat largirea strazii Sever Bocu si a facut o plimbare demonstrativa cu troleibuzul pe linia ce a fost extinsa pana la capatul comunei Dumbravita, iata ca acum au fost puse toate amanuntele pentru ca acesta sa inceapa cursele prelungite.

Asadar, RATT a stabilit ca troleibuzul 14 M va incepe sa circule efectiv de sambata, 28 noiembrie.

Linia metropolitana 14 M va fi o linie independenta fata de troleibuzul 14.

Atentie! Calatorii vor putea merge cu 14 M doar pe baza de card, biletele nu vor fi valabile pentru Dumbravita. Iar abonamentul pentru linia 14 M NU este valabil pentru linia clasica de troleibuz 14.

Card-urile se pot procura, pe baza de buletin, de la chioscurile RATT din Timisoara, iar punctele de vanzare vor fi afisate in statiile din Dumbravita. Card-urile sunt netransmisibile, transmiterea card-ului la altcineva se considera frauda.

Costul unui abonament pe linia 14 M este de 53 lei pe luna.

Pentru inceput s-a propus urmatorul program de transport:
De luni pana vineri vor circula 20 de curse
Sambata    vor circula 10 curse
Duminica si de sarbatorile legale vor circula 8 curse.

Atentie, urcarea in troleibuz se va face numai pe usa din fata.

In urmatoarea perioada, RATT va urmari indeaproape cat de solicitata este aceasta linie metropolitana pentru a stabili daca este nevoie de suplimentarea curselor ori de schimbarea orarului de circulatie pentru 14 M.

Noua linie va avea 12 statii.

Din Timisoara, troleibuzele vor avea urmatoarea oprire la Kaufland, iar celelalte statii sunt la intersectia strazilor Petőfi Sandor cu Ferventia din Dumbravita, Petőfi cu Nicolae Balcescu, Petőfi cu Franyo Zoltan, unde este scoala, si Petőfi cu Jozsef Attila, urmand sa intoarca in sensul giratoriu de la intersectia cu bulevardul Ghioceilor. Opreste apoi tot pe Petőfi Sandor, langa cimitirul din localitate, iar apoi, pe rand, la intersectia cu Jozsef Attila, la primarie, la intersectia cu Eftimie Murgu, la cea cu Ferventia, la Kaufland si inapoi in oras. Valoarea proiectului a fost de 17,2 milioane de lei, adica aproape 4 milioane de euro.

Exit mobile version