Opinia Timisoarei

E oficial! Ingerii Galbeni, dati afara din parcarile supermarketurilor din Timisoara. Nu mai au voie sa ridice nicio masina! Ce le face Politia Locala magazinelor!

TIMISOARA. Nicio platforma de la firma de ridicari auto Ingerii Galbeni nu mai are voie in parcarile supermarketurilor din Timisoara, odata cu intrarea in vigoare a hotararii de consiliu local ce reglementeaza aceasta operatiune in parcarile din centrele comerciale ale orasului.

CITESTE SI: VIDEO! Ingerii Galbeni, intr-o cursa nebuna cu o masina urcata cu tot cu sofer pe platforma, in parcarea unui supermarket din Timisoara

Politia Locala a si  transmis notificari catre toate supermarketurile din oras care au permis in perimetrul parcarilor lor activitatea de blocare, ridicare, transport pentru masinile care nu respectau regulamentele interne ale acestor centre comerciale.

Astfel, marile magazine au la dispozitie 48 de ore sa ia masuri pentru deschiderea parcarilor catre clienti, iar daca vor ca acestia sa nu-si mai lase masinile acolo in afara programului de functionare sau numai pe timp limitat, sa monteze bariere.
Mai mult, conducerile supermarketurilor sunt notificate sa-si anunte clientii in legatura cu regimul parcarii in zona.
In cazul in care, acestea nu se conformeaza, politistii locali vor trece la amenzi drastice: intre 2000 si 2500 de lei.

Timisorenii care isi gasesc rotile la masini blocate ori li s-a ridicat autoturismul si a fost transportat din vreo astfel de parcare, pot suna la Politia Locala Timisoara, la nr. 0256.968.

CITESTE SI: E oficial! Ingerii Galbeni au fost interzisi in parcari la Timisoara. Ce le impune Nicolae Robu supermarketurilor!

CITESTE SI: Ingerii Galbeni isi fac plinul in parcarile supermarketurilor din Timisoara. Soferii, santajati cand isi recupereaza masinile. De cand nu mai au voie sa le ridice?

Exit mobile version