Opinia Timisoarei

E o rabufnire la adresa celor care isi bat joc de munca medicilor. Reactia ministrului Sanatatii dupa mesajul dur al directorului de la Spitalul Victor Babes din Timisoara pentru cei care nu cred in COVID

TIMISOARA. Mesajul dur al medicului Cristian Oancea, directorul Spitalului Victor Babes din Timisoara, pentru cei care nu cred in COVID a iscat vii reactii. ‘Avem si lumanari, ii asteptam in spitale. Nu mai avem arme. Nu te poti lupta cu prostia, cu ignoranta, cu conspiratia’, a spus doctorul pentru opiniatimisoarei.ro, luni, condamnand teoriile nefondate promovate in mediul online de o multime de oameni care blameaza cu furie medicii care le cer sa respecte regulile.

CITESTE SI: Avem si lumanari, ii asteptam in spitale. Nu mai avem arme. Nu te poti lupta cu prostia, cu ignoranta, cu conspiratia. Mesajul dur al sefului Spitalului Victor Babes din Timisoara pentru cei care nu cred in COVID 

Mesajul celui care conduce cel mai performant spital din Romania in lupta cu coronavirusul, in care au fost vindecati aproape 600 de oameni, a fost comentat de ministrul Sanatatii la B1 TV.

Nelu Tataru a spus ca reactia doctorului Cristian Oancea este, in fapt, o rabufnire a tuturor cadrelor medicale care au facut tot ce este omeneste posibil sa salveze vieti, in conditii extrem de grele, iar acum isi vad munca si toate eforturile disperate batjocorite.

De la dezamagire nu mai este mult pana la o revolta a corpului medical, tocmai impotriva celor care isi bat joc de munca depusa de ei. Expunerea pe care au avut-o, strigatul lor de disperare in martie – aprilie, si-au facut treaba. Nu mi se par dure aceste vorbe, este o rabufnire a lor. Suntem medici, empatizam, traim suferinta celor care ni se adreseaza, preluam din suferinta lor, dar suntem si noi oameni. Sunt iesirile unor oameni care au avut grija de oameni aproape 5 luni de zile si vor avea grija in continuare, cu toate aceste mesaje. Nu cred ca cei care in acest moment incurajeaza aceasta bagatelizare, aceasta negativare a tot ce a fost, nu simt in sufletul lor ca mai devreme sau mai tarziu vor avea nevoie de acest corp medical, caruia in acest moment ii strica munca. Fiindca acest lucru se intampla acum. Avem nevoie de o lege. Sper ca maine sa trecem aceasta lege. Lasati-ne sa ducem la capat acest prim moment pandemic, lasati-ne sa aducem un moment in care aceasta populatie se poate bucura de libertate si relaxare„, a spus ministrul Sanatatii Nelu Tataru.

Exit mobile version