Opinia Timisoarei

‘E nedrept, este un abuz’. Timisoreanul care a blocat un ghiseu ANAF sa-si plateasca o amenda in 2 kilograme de monede. Video

TIMISOARA. Aproape o ora a fost blocata activitatea unui ghiseu de la Finante in Timisoara, vineri dimineata, dupa ce un cunoscut sportiv a decis sa-si plateasca o amenda in monede. Stefan Cojocnean spune ca sanctiunea e nedreapta si astfel a vrut sa traga un semnal de alarma fata de abuzul autoritatilor din Timis.

Cu un saculet in mana, in care avea monede de un ban, de 5 bani, de 10 si 50, timisoreanul a mers la sediul ANAF din Timisoara sa-si achite amenda pe care a primit-o, spune el, in timp ce isi plimba nepotelul, in urma cu cateva zile, cand la Timisoara se organizau proteste anti carantina.

Stefan Cojocnean povesteste ca se indrepta spre un loc de joaca impreuna cu cel mic, cand s-a trezit oprit de jandarmi.

A fost chiar prin fata Prefecturii sa fiu legitimat, doar atat, legitimat, si sa mi se trimita acasa o amenda. Cum ca am participat la protest„, explica Stefan Cojocnean.

 

Timisoreanul si-a propus sa ii puna la munca pe cei de la Finante si le-a adus bani marunti, din pusculita celui mic.

E o modalitate de a arata ca abuzeaza de puterea lor. Si nu e normal. Eu nu pentru asta am luptat in ’89. Pe strazi si in Opera. Eram cel mai mic din Opera atunci, ca acum mie sa mi se restranga dreptul la libera circulatie”, a adaugat Cojocnean.

Contravenientului i-a fost rezervat un ghiseu unde a putut sa isi plateasca amenda. Desi cei de la fisc au adus o masina de numarat bani, operatiunea a durat aproape o ora.

Sportivul timisorean spune ca, desi a achitat amenda, o va contesta in instanta.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version