Opinia Timisoarei

E mare nevoie de sange pentru un pompier de 22 de ani, grav ranit in teribilul accident de la iesirea din Timisoara in care si-a pierdut viata Laci Farkas, solistul trupei Quo Vadis

TIMISOARA. Apel de suflet din partea pompierilor din Timisoara. Colegul lor de numai 22 de ani sufera pe un pat de spital, in stare critica, dupa ce a fost victima accidentului grav petrecut sambata la iesire din Timisoara, in care au fost implicate 3 masini, iar muzicianul Laci Farkas de la Quo Vadis si-a pierdut viata dupa ce a patruns pe contrasens.

CITESTE SI: Accident teribil la iesire din Timisoara. Un om a murit, dupa un impact devastator. 3 masini implicate. Video

Tanarul salvator Gabriel Micliuc de la ISU Timis a fost operat, insa are nevoie urgent de sange. Pompierii fac apel la timisoreni sa doneze.

In data de 04.12.2021, aflandu-se in timpul liber, colegul nostru sergent major Gabriel Gheorghe MICLIUC, subofiter operativ in cadrul Statiei de Pompieri Buzias, a fost implicat intr-un grav accident rutier pe Calea sagului din Timisoara.
in urma impactului, tanarul salvator, in varsta de doar 22 de ani, a fost transportat la spital cu multiple traumatisme, unde a fost operat de urgenta.
in prezent, Gabriel este internat in sectia de reanimare a Spitalului Judetean Timisoara, fiind intubat si are nevoie urgent de sange. Din nefericire, personalul medical ne-a transmis ca subofiterul se afla intr-o stare critica, iar viata ii este in pericol.

Rugam toti oamenii de bine care pot si doresc sa doneze sange, sa ne ajute sa salvam viata colegului nostru care este un tanar foarte dedicat si a intervenit de multe ori pentru salvarea altora.
Cei care aleg sa doneze sange pentru tanarul pompier, sunt rugati sa specifice la Centrul de Transfuzii ca doneaza pentru Gabriel Gheorghe Micliuc, Internat la Spitalul Judetean Timisoara„, transmit colegii lui de la ISU Timis.

Distribuie si tu pentru ca apelul sa ajunga sub ochii cat mai multor oameni, sa gasim donatori pentru Gabriel!

Nu conteaza grupa de sange din care se doneaza, deoarece aceasta va reechilibra stocurile din alte spitale, iar pompierul va primi la schimb din cea de care are nevoie.

Exit mobile version