Opinia Timisoarei

E gata! Aleea Ripensia are 3 benzi, o PROBLEMA ramane insa pe strada proaspat largita la Timisoara. FOTO!

TIMISOARA. La aproape o luna de cand au demarat lucrarile de reamenajare a strazii Aleea FC Ripensia, au fost trasate si marcajele pentru cele trei benzi proaspat formate. Ramane insa o problema de rezolvat tocmai pe cea mai noua dintre acestea.

Cele doua benzi care existau pana acum pe Aleea FC Ripensia s-au transformat in trei, doua care merg obligatoriu inainte, catre podul Michelangelo, iar cea de langa trotuar este rezervata celor care vor sa faca dreapta pe strada 1 Decembrie 1918.

Portiunea proaspat refacuta se continua cu cea dintre strada 1 Decembrie 1918 si bulevardul Eroilor, iar Primaria are un plan si pentru bucata de drum dintre Eroilor si Michelangelo.

S-au trasat cele 3 benzi, desi vremea a fost neprielnica si am fi vrut sa mai facem o linie si pe langa bordura, si in partea cealalta pe langa parcare, pentru a fi si mai clar delimitate cele doua benzi, dar oricum se circula pe cele trei benzi. Am trecut de dimineata pe acolo, si iata, o interventie de mica anvergura produce efecte importante. Ne-am gandit chiar sa luam in analiza unui proiect de mai mica anvergura, sa facem 3 benzi si de la Bulevardul Eroilor pana la Michelangelo, prin interventie doar la suprafata. Noi aveam un proiect acolo, Michelangelo 2 i-am spus, prin care intentionat sa avem interventii si in subteran, sa schimbam toate retelele de utilitati. Cred ca se justifica sa facem o amenajare la suprafata, care costa putin si se poate face repede. Sigur, asta inseamna in primavara lui 2017, si in 5-7 ani, cand se va impune, sa se faca si o modernizare a retelelor de utilitati„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Pana la amenajarea completa despre care vorbeste edilul, acesta recunoaste ca proaspat construita banda a Aleii FC Ripensia are si o problema, faptul ca apa de ploaie nu se scurge catre canalizare.

Nu este in urma lucrarii de acum, pentru ca acum nu s-a facut decat o redefinire a benzilor, si doar pe marginea de pe bordura s-a asfaltat. O sa se intervina si acolo si in alte parti„, a declarat Nicolae Robu.

CITESTE SI: PREMIERA pe una dintre cele mai circulate strazi din Timisoara, largita la trei benzi. Surpriza facuta soferilor! FOTO!

Exit mobile version