Opinia Timisoarei

Durere fara sfarsit. S-a stins si copila ranita in accidentul de pe soseaua Timisoara – Sannicolau Mare, in care o tanara a murit si a lasat in urma un baietel orfan de numai 5 ani

TIMIS. Lovitura dupa lovitura pentru o familie greu incercata din Timis. Accidentul teribil de sambata trecuta de la Sandra a mai smuls o viata.

CITESTE SI: Curg rauri de lacrimi, iar o comuna intreaga e in doliu. Un copilas de 5 ani a ramas singur pe lume, dupa accidentul mortal de pe soseaua Timisoara – Sannicolau Mare 

In 21 aprilie, Andreea Cojanu de 29 de ani, isi pierdea viata dupa ce masina pe care o conducea a zburat de pe sosea in vegetatia de pe marginea drumului. Doua fete, de 12 si 17 ani, nepoatele femeii, erau cu ea in autoturism si au fost ranite.

Dupa aproape o saptmana de suferinta, pe un pat de spital, s-a stins si copila de 12 ani.

Zeci de mesaje de condoleante au fost scrise printre lacrimi pe pagina de Facebook a surorii ei mai mari.

Andreea Cojanu era mama unui copilas de nici 5 ani pe care il crestea singura dupa ce in urma cu doi ani tatal micutului Dario a plecat si el in ceruri.

Baietelul a ramas in grija bunicilor din Comlos.

Va reamintim, accidentul teribil s-a petrecut sambata dupa-amiaza, in apropiere de Sandra. Andreea Cojanu a pierit pe loc, iar cele doua fete, rude ale soferitei, aflate cu ea in masina, au fost ranite. Era chiar ziua de nastere a uneia dintre ele. Din nefericire, una dintre copile n-a mai rezistat.

Cu inimile sfasiate de durere, familia, vecinii si prietenii se pregatesc acum de cea de-a doua inmormantare.

Exit mobile version