Opinia Timisoarei

Dupa ce soferii si-au rupt masinile in ele, acum primaria le… modifica. Lucrari la noile treceri de pietoni suprainaltate in Timisoara, pe Musicescu. Se inchide traficul iarasi in Modern. Restrictii in mai multe zone

TIMISOARA. Continua lucrarile la trecerile de pietoni pe strada Musicescu, iar pentru asta, vor fi din nou restrictii in trafic.  O zi intreaga, sambata, in 10 iunie, nu se va putea circula pe anumite tronsoane de drum.

CITESTE SI: Eroii zilei la Timisoara: Negociatorul si pompierul alpinist al ISU care a coborat in rapel sa-l salveze pe subofiterul care a stat 24 de ore pe pervazul unei ferestre amenintand ca sare de la etaj. Video 

Mai exact, intre orele 07.00 si 19.00, se va inchide traficul rutier pe str. Gavril Musicescu, pe sectorul cuprins intre strazile Georges Bizet si Prof. Mircea Neamtu, dar si pe strazile perpendiculare din zona, respectiv Tosca si Preot Alexandrul Balas.
De data aceasta, muncitorii vor lucra ca sa remedieze ce au construit gresit, in urma cu cateva saptamani, dupa ce soferii s-au revoltat ca inaltarile sunt prost facute si isi distrug masinile.

In zona Fratelia, traficul va fi inchis in fiecare zi, pana la sfarsitul lunii. Intre 12 si 30 iunie, intre orele 8:00 – 20:00, se va închide circulatia pe Emile Zola, pe tronsonul cuprins intre str. Chisodei – str. Bujorilor, pentru lucrari la carosabil.

O alta restrictie de trafic va fi impusa in zona Modern. Aici, din 14 iunie, de la ora 07.00, si pana in 16 iunie, ora 07.00, se va inchide circulatia pe strada Gheorghe Adam, pe tronsonul Avram Imbroane, str. Gheorghe Adam, pentru a se turna stratul de uzura.

Intre 17 iunie si 3 septembrie, va fi inchis traficul si pe strada Nufarul, pe segmentul cuprins intre strada Garii si Strada Constantin Olanescu, pentru a se face lucrari la retelele de apa si canalizare.

De asemenea, intre 10 si 11 iunie, incepand cu ora 6.00, timp de 24 de ore, va fi inchis traficul in pasajul Iulius Town, unde va avea loc un eveniment in aer liber.

Exit mobile version