Opinia Timisoarei

Dupa ce au curs injuraturile soferilor, Primaria Timisoara se suceste. Nu mai inchide complet traficul pe Calea Lugojului, ci doar pe o banda

TIMISOARA. Dupa ce luni Primaria Timisoara anunta ca inchide traficul rutier pe un segment din Calea Lugojului, unde oricum e nebunie de zile intregi din pricina unor lucrari, in conditiile in care si nordul orasului e blocat din cauza altor santiere prost planificate, iar pe retelele sociale soferii si-au exprimat revolta, administratia Fritz s-a razgandit marti.

A facut un nou anunt in care precizeaza ca nu opreste complet circulatia pe Calea Lugojului, ci doar o restrictioneaza la o banda, in perioada 30 august – 1 septembrie, dar impune si alte modificari in trafic.

Calea Lugojului va fi restricționată la o bandă pe sens, pe segmentul Aleea Pădurea Verde – Piața Virgil Economu (intersecția Modern).
Restricțiile sunt aplicabile pentru perioada 30 august – 1 septembrie. Ele au ca scop finalizarea reparațiilor pe Calea Lugojului.
Astfel:
👉Aleea Pădurea Verde va fi închisă pe segmentul Calea Lugojului – str. Lorena.
👉Str. Orăștie va fi închisă pe segmentul Calea Lugojului – str. Alpiniștilor.
👉Vehiculele care circulă pe Calea Lugojului vor avea obligatoriu înainte în intersecție
👉Semaforul va funcționa pe galben intermitent.
De asemenea, pe Aleea Pădurea Verde va fi instaurat un sens unic temporar pe tronsonul Lorena – Imbroane, iar de pe strada Lorena se va vira obligatoriu stânga.
Echipele noastre lucrează pentru a finaliza ultimele lucrări de reparații drumuri înainte de începerea școlii. Pentru luna iulie-august au fost planificați aproximativ 8 kilometri de reparații bulevarde„, a transmis marti dimineata Primaria Timisoara.

Cu o zi inainte, reprezentantii municipalitatii anuntau conducatorii auto ca:

Societatea Drumuri Municipale S.A are în vedere executarea lucrărilor de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a înlocuirii fundației în intersecția Calea Dorobanților – Aleea Pădurea Verde, ca atare va institui restricții rutiere, în perioada 30.08.2022 (începând cu ora 10.00) – 01.09.2022(până la ora 10), astfel:
închiderea traficului rutier pe Calea Dorobanților/Calea Lugojului, pe tronsonul cuprins între Aleea Pădurea Verde și Piața Virgil Economu (Modern)
devierea traficului rutier pe Aleea Pădurea Verde, str. Avram Imbroane și str. Gheorghe Adam„.

Asa arata Calea Lugojului luni seara, la orele 19.00. Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Va reamintim, acestea nu sunt singurele restrictii de circulatie care sunt in vigoare in oras. Altele sunt valabile in nordul si nord estul Timisoarei, acestea transformand artere intregi intr-un calvar pentru soferi.

– str. Gheorghe Lazar, pe tronsonul cuprins intre Calea Circumvalatiunii si bd. Cetatii
– Calea Sever Bocu, pe tronsonul cuprins între str. Sf. Apostoli Petru si Pavel – str. Divizia 9 Cavalerie
– Calea Dorobantilor, pe tronsonul cuprins intre str. Gheorghe Adam – str. Strandului

Restrictiile in aceste zone sunt impuse pana duminica, in 4 septembrie, la ora 24:00, si in tot acest interval, pe toate strazile perpendiculare pe aceste artere se va circula cu restrictii sau chiar vor fi complet inchise traficului rutier, in functie de evolutia santierelor.

FOTO: Info Trafic Jud Timis/Ivanovic P. Florin

Exit mobile version