Opinia Timisoarei

Dupa atatia ani de incompetenta, Nicolae Robu spune ca nu-l schimba pe Goia de la sefia RATT pentru ca n-are pe cine pune in loc

TIMISOARA. Ioan Goia si-a dat masura incompetentei la conducerea societatii de transport in comun din Timisoara in ultimii 14 ani, perioada in care a fost cand director tehnic, cand director general (ultimii 8),  dar nu poate fi schimbat.

CITESTE SI: Salariile platite la zi si demiterea sefului RATT. Revendicarile angajatilor de la transportul in comun care se pregatesc de greva la Timisoara. Ce le-a spus Nicolae Robu 

Cu alte cuvinte, in ciuda haosului din circulatia tramvaielor si autobuzelor in Timisoara, in ciuda faptului ca s-a ajuns la situatia ca angajatii sa ramana neplatiti, Nicolae Robu se declara neputincios. Si asta, desi, isi striga nemultumirea la adresa RATT cu fiecare ocazie si a anuntat de mai multe ori ca va obtine demiterea lui Goia.

Primarul Timisoarei a recunoscut marti ca nu are pe cine pune in loc, pentru ca de aproape 6 ani de cand conduce Timisoara nu a reusit sa faca el insusi o echipa pe care sa o poata pune la conducerea societatii de transport in comun si a explicat iarasi ca doar Consiliul de Administratie il poate schimba pe Goia.

Nicolae Robu sustine insa ca vor fi schimbari la nivelul sefiei RATT, fara a preciza cand.

Vor fi schimbari. Se intra pe noua formula, se actualizeaza Consiliul de Administratie, se vor face ajustari in noua organigrama. O sa fie probabil si oameni noi, dar asa nu se poate continua. Consiliul de Administratie poate sa il demita. Nu le-am cerut acest lucru. In momentul in care faci o schimbare, trebuie sa ai si formula de schimb inchegata. Exista oameni mai competenti, dar cei care exista trebuie sa isi doreasca si trebuie sa se faca anumiti pasi care sa duca la aceasta schimbare„, a explicat primarul Nicolae Robu, lasand situatia de la conducerea RATT, din nou, in coada de peste.

Ieri, reprezentantii angajatilor societatii de transport in comun din Timisoara i-au inaintat primarului Nicolae Robu o petitie prin care anuntau ca vor declansa o greva daca nu le vor fi platite salariile restante si cereau demiterea directorului RATT Ioan Goia.

Astazi, Nicolae Robu a anuntat virarea unor sume catre societatea de transport care sa acopere o parte din restante.

Exit mobile version