Opinia Timisoarei

Dumnezeul soferilor cu BMW n-a dormit. Foto si video

Accident spectaculos, duminica dupa-amiaza, pe o sosea din vestul tarii, in urma caruia un sofer a ajuns cu SUV-ul sau intr-un rau, zburand cu masina, un BMW, cativa metri.

CITESTE SI: A batut grindina langa Timisoara. Mesaje Ro Alert de furtuna pe telefoanele mobile. Video 

Evenimentul a avut loc in judetul Hunedoara. Soferul circula de la Brad catre Soimus, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Masina a iesit de pe drum si a plonjat in paraul Caian, chiar sub un pod.

La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei. Soferul BMW-ului a scapat doar cu o sperietura strasnica.

Pompierii Detasamentului Deva au intervenit astazi cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si un echipaj SMURD, pe Drumul National 76 (sens Brad – Soimus), unde un autoturism a parasit partea carosabila ajungand in paraul Căian. Conducatorul autoturismului, un barbat in varsta de 53 de ani, a fost asistat de catre echipajul de prim ajutor la locului evenimentului, fara a se impune transportul acestuia la spital. Cazul a ramas in atentia autoritatilor competente„, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara.

Politistii urmeaza sa stabileasca cauzele exacte ale producerii accidentului.

Exit mobile version