Opinia Timisoarei

Dumbravita tine in sah Galatiul, Poli Timisoara nu pierde la Dinamo, iar Ripensia e depasita acasa de Steaua

TIMISOARA. O etapa extrem de importanta s-a disputat duminica, la ora 13, cu toate cele zece partide disputandu-se simultan. Pentru echipele din Timis ultima etapa din sezonul regulat a insemnat doar doua puncte.

CSC Dumbravita ramane neinvinsa in 2023, iar dupa victoria cu Poli si remiza de la Progresul a urmat duminica un nou rezultat de egalitate, 1-1 cu Otelul Galati, una din principalele favorite la promovare. A fost un joc consistent al trupei lui Cosmin Stan, care a adus un punct important. Piftor a deschis scorul in minutul 10 si Tavi Ursu a restabilit egalul patru minute mai tarziu, 1-1, scor care a ramas pana la final.

Politehnica Timisoara si-a depasit conditia la Dinamo, unde a facut un meci foarte bun, putin lipsind ca echipa alb-violeta sa obtina chiar victoria. Dinamovistii au deschis scorul in minutul 44, dupa o mare greseala a portarului Moldovan, contrar cursului jocului. Oanea a marcat superb in minutul 81 si a adus acasa un punct, care poate va conta in play-out.

In fine, Ripensia, cu un lot tanar si doar cu cativa jucatori experimentati, nu a facut fata Stelei, 0-2. Istoria partidei s-a scris in partea secunda, cand oaspetii au marcat cele doua goluri, unul dintre ele chiar cand erau in inferioritate. Ripensia ramane fara punct in 2023.

 

Exit mobile version