Opinia Timisoarei

Dumbravita merge cu suporterii dupa ea la Dej

TIMISOARA. Etapa a 9-a inbseamna o deplasare dificila pentru CSC Dumbravita pe terenul Unirii Dej. La acest meci echipa banateana va fi sustinuta si de un grup de suporteri, care s-au organizat si vor face deplasarea in ziua partidei.

E un campionat echilibrat, nicio echipa nu s-a remarcat ca fiind mult mai buna decat alta, chiar si o echipa de la coada clasamentului poate sa castige si cu echipele din fata. Diferentele de puncte nu sunt foarte mari, iar rezultatele de la o etapa la alta variaza foarte mult, sunt surprinzatoare. La prima vedere, Dejul are probleme, desi au facut un meci foarte bun la Piatra Neamt, s-au aparat exact, iar dupa primirea golului au avut niste ocazii foarte mari. Meritau sa egaleze pe final, tinand cont de aceste sanse. Nu au aratat ca o echipa care nu se regaseste. E adevarat, daca ne uitam la ce au reusit sezonul trecut si la cum merg acum, e o diferenta. Dar, repet, se poate intâlmpla orice in acest campionat”, a spus Cosmin Stan, antrenorul echipei de la padurea Verde.

Inainte de debutul etapei a 9-a, CSC Dumbravita, cu 12 puncte, ocupa locul 7 in campionat. Unirea Dej este pe locul 18, cu 7 puncte. Meciul de la Dej are loc sambata, de la ora 11:00 si va fi condus de Ovidiu Florin Mazilu din Satu Mare, ajutat de Alexandru Mihaila din Rm. Valcea si Marilena Nan din Alexandria.

 

Exit mobile version