Opinia Timisoarei

Dumbravita, la a cincea victorie din acest sezon. Al treilea meci al stagiunii in care timisenii nu iau gol

TIMIS. CSC Dumbravita si-a mai adaugat 3 puncte la zestrea existenta dupa victoria de acasa in fata Unirii Constanta.

CITESTE SI: La a treia amenda pentru ca nu se cumpara certificatele de poluare, Colterm intra in faliment. Dominic Fritz nu vede ca solutie decat o noua scumpire a gigacaloriei si asteapta un colac de salvare

Gazdele au deschis scorul repede, in minutul 3, cand Petre Simon a primit o minge in partea dreapta, a patruns in careu si a trimis balonul in poarta, pe langa portarul Udrea. Dumbravita a continuat sa domine si a ratat si alte bune oportunitati de a inscrie, dar Luca Bodri si acelasi Petre Simon au trimis pe langa poarta. Oaspetii au raspuns prin Pandele, care a trimis de doua ori pe langa buturile timisene. Astfel, 1-0 a ramas si scorul pauzei.

Oaspetii au fost aproape sa egaleze la numai 4 minute de la reluare, cand mingea dintr-o lovitura libera executata de Chiritoiu a fost respinsa de Trifon in bara, dupa care mingea a fost indepartata rapid din careu. Dumbravita a raspuns prin Paulevici, care dupa o centrare din partea dreapta a trimis peste poarta Unirii. In minutul 56, Ghinescu scapa spre poarta oaspetilor, trimite in careu, iar de acolo Paulevici a pus latul si a trimis in plasa.
Dumbravitenii au continuat sa domine, dar nu au mai inscris. S-a incheiat 2-0, iar Dumbravita a ajuns la 16 puncte in clasament.
In runda viitoare, ultima din acest an din campionat, formatia pregatita de Cosmin Stan va juca in deplasare cu CSC Selimbar.

Exit mobile version