Opinia Timisoarei

Dumbravita joaca excelent, dar nu poate invinge Steaua si pierde doua puncte

TIMISOARA. Animatie mare pe stadionul Stefan Dobay din Dumbravita acolo unde sambata la ora matineului, echipa gazda a intalnit CSA Steaua. In ciuda scorului inregistrat, 0-0, partida a fost vie, cu destule ocazii, majoritatea in contul gazdelor. Trupa lui Cosmin Stan a facut un meci foarte bun, dar in cele din urma a trebuit sa se multumeasca doar cu un punct.

Prima repriza a fost echilibrata, cu o echipa a gazdelor curajoasa, care a „pus piciorul”, dar care a fost inexacta la finalizare. Oaspetii s-au bazat mult pe Chipirliu, jucatorul lor numarul 1, dar acesta a avut putine ocazii sa se remarce. La final de prima parte, Dumbravita a avut un gol anulat, la limita, probabil daca era VAR era altceva, Tieranu marcand, dar fiind semnalizat in ofsaid. Apoi, portarul Franculescu a scos in extremis mingea expediata cu capul de Lalic.

In partea secunda, Dumbravita a fost vioara I, cu plus la dominare si la ocazii. Franculescu, portarul vizitatorilor a fost insa de nebatut, desi Dumbravita a avut multe ocazii, Tieranu, Tanase, Toroc, fiind aproape de gol.

Asadar, un 0-0 care nu spune adevarata poveste a meciului, dar pana la urma un punct care poate va conta pentru Dumbravita, pacat insa de cele doua irosite.

CSC Dumbravita: P. Toroc – Gisa, Tieranu (Amariei 83′), Zurbagiu (cpt.), Lalic (Gladun 63′) – Ristin, Salhi, I. Tanase – Sofran (A. Toroc 63′), Tismonar (B. Nortey 63′), Paulevici
Antrenor: Cosmin Stan

Steaua: Franculescu – Maftei (Matei 46′, Raicu 71′), Walace, Virtej, Ad. Ilie, Dobrescu – Sierra, Barbulescu (cpt.)( Enceanu 58′), Draghici – Chipirliu (Chunchukov 58′), Boiciuc (Buziuc 58′)
Antrenor: Daniel Oprita

Exit mobile version