Opinia Timisoarei

Dumbravita a uitat sa mai inscrie. Esec sever la Slatina

Etapa a 13-a chiar a fost cu ghinion pentru dumbraviteni, care au facut unul din cele mai slabe meciuri din acest campionat. Pe o vreme de toamna autentica, CSM Slatina s-a impus categoric, 3-0 (1-0).

CITESTE SI: 27 de microbuze electrice nou-noute vor duce la scoala elevii din Timis. Consiliul Judetean le cumpara cu bani europeni 

Alb-verzii au inceput curajos partida si au pus probleme la poarta amfitrionilor, dar odata cu trecerea timpului, gazdele au preluat initiativa. In minutul 21, Abel Stan a facut ce a vrut el pe dreapta si a centrat perfect pentru Vali Alexandru care a marcat din careul mic, 1-0. Gol primit din cauza unei aparari visatoare. Meciul a ramas antrenat, s-a jucat mult pe contre, iar fragmentarile au aparut spre sfarsitul partii secunde.

In minutul 80, centralul bucurestean Mihai Laurentiu Ene a acordat un penalty caraghios, la un fault in… atac! Dorin Toma a transforat, iar dupa 5 minute a pasat decisiv pentru rezerva Dragu, care a marcat un gol frumos, stabilind scorul final, 3-0.

Dumbravita a uitat sa mai marcheze, echipa lui Cosmin Stan, suspendat pentru acest joc, nereusind sa perforeze poarta adversa de patru partide, mai exact din etapa a 10-a, la acel 2-0 cu Alexandria.

CSC Dumbravita: P. Toroc – Ristin (Cibi 39′), Tanase (Martinov 66′), Gladun, Lalic (Zaluschi 46′), Paulevici, Amariei (Gisa 82′), Salhi, Zurbagiu (cpt.), Plokhotnyuk (Sofran 46′), Tieranu.

Exit mobile version