Opinia Timisoarei

Dubla victorie in liga masculina de baschet. BC SCM Timisoara bate Steaua, Timba invinge Iasiul

TIMISOARA. Zi buna pentru cele doua prim-divizionare de baschet masculin ale Timisoarei. Desi ambele au inceput mai greu in etapa progrmata marti, atat „Leii”, cat si „Ursii” s-au impus in cele din urma lejer.

CITESTE SI: Accident groaznic in Banat. O fetita dusa cu elicopterul la spital la Timisoara, dupa ce a tasnit in fata unei masini 

BC SCM Timisoara a trecut cu 78-66 (17-22, 21-15, 21-13, 19-16) de CSM Steaua. Desi oaspetii erau favoriti, banatenii au trecut peste ultimele rezultate pentru a reveni in lupta pentru podium in Top 6.

Apararea a facut diferenta in aceasta partida, dar si jocul de echipa, violetii fiind peste adversarii din capitala. Jordan Burgess a realizat un double-double cu 14 puncte si 11 recuperari, Mladen Jeremic fiind cosgheterul partidei cu 20 de puncte, la care a adaugat 3 pase decisive si doua recuperari.

„Leii din Banat” obtin primul succes din Top 6 si vor juca runda viitoare, pe terenul liderului, CSU Sibiu, pe 6 aprilie.

CITESTE SI: E oficial. Dam mai multi bani pe biletele de tramvai, autobuz si troleibuz. Pretul pentru calatorii 

Intr-un alt joc disputat in Sala Constantin Jude, Timba a trecut intr-un joc de „play-out” de CS Poli Iasi. Gazdele s-au impus cu 91-74, chiar daca au fost conduse la pauza cu 12 puncte. Ultimul sfert, 25-4 pentru Timba a fost decisiv pentru stabilirea invingatoarei, trupa in galben si negru consolidandu-si pozitia a 9-a din clasament.

Damjan Kandic a fost omul partidei cu 26 de puncte, 9 puncte si 5 recuperari reusite pentru echipa gazda, pregatita de Dan Ionescu. Timba merge in runda viitoare pe terenul lui SCMU Craiova

Exit mobile version