Opinia Timisoarei

Drogurile cresc la bloc, in Timisoara, intr-o instalatie sofisticata! Cultivator de cannabis, arestat! Ce recolta au descoperit procurorii DIICOT?

TIMISOARA. Piata drogurilor din Timisoara e mai saraca de acum! Un cultivator de canabis care crestea plantele la el acasa, intr-un apartament de bloc, a fost arestat, dupa o actiune fulger a procurorilor DIICOT.

Tanarul in varsta de 30 de ani si-a adus mai multe seminte de cannabis din Olanda si s-a apucat de ‘gradinarit’ in propria locuinta.

Aflat la ultimul etaj, apartamentul a fost modificat pentru a face loc unei gradini veritabile.
Tanarul a construit o instalatie sofisticata pentru droguri, cu lampi si dispozitive care sa controleze nivelul de umiditate. Caldura suplimentara era evacuata pe acoperisul blocului prin niste tuburi speciale de aerisire.

Cand procurorii DIICOT au descins in locuinta, au gasit mai multe plante mari si frumoase in ghivece, iar o parte din recolta deja adunata si pusa la uscat.

Luat la intrebari, barbatul le-a spus oamenilor legii ca vindea cannabisul in cercul sau de prieteni consumatori din Timisoara.

Tanarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru detinere si comercializare de droguri de risc. Ancheta procurorilor DIICOT continua

Exit mobile version