Opinia Timisoarei

Drogati, betivi si soferi fara carnet, prinsi de politisti pe soselele din Timis

TIMIS. Mai multi soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au fost prinsi de politistii de la rutiera conducand fara permis, bauti sau drogati.

CITESTE SI: Dosar penal dupa un protest organizat in fata Primariei Timisoara si peste 100 de amenzi aplicate de politisti in ultimele ore 

Un barbat de 40 de ani a fost oprit de oamenii legii pe strada Fagetului, la Lugoj. Cum omul mirosea puternic a alcool, a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un alt sofer a fost tras pe dreapta pe strada Principala din Buzias. Barbatul in varsta de 41 de ani a fost si el testat, dispozitivul aratand o valoare de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ambii amici ai lui Bachus s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului.

Oamenii legii au mai capturat si soferi care consumasera droguri inainte de a urca la volan. Este vorba despre un tanar de 22 de ani, prins pe strada Nistor Oprean din Sannicolau Mare, si alti doi, in varsta de 20, respectiv 27 de ani, trasi pe dreapta la Periam. Cei trei s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive.

Politistii au oprit si un tanar de 25 de ani, tot la Periam. Omul nu bause si nici nu consumase droguri, insa nu avea nici permis de conducere, iar masina pe care o conducea nu era inmatriculata.

Un alt tanar in varsta de 33 de ani a fost prins fara permis dupa un control facut la Mosnita Noua, iar un sofer in varsta de 21 de ani a fost prins fara carnet de conducere la Varias.

Toti conducatorii auto prinsi fara permis s-au ales cu dosare penale pentru infractiunile savarsite.

Exit mobile version