Opinia Timisoarei

Drifturi in Piata Unirii din Timisoara. Soferul tupeist care a facut piruete in fata Palatului Baroc. Video

TIMISOARA. Scene revoltatoare in plin centrul Timisoarei, in Piata Unirii, unde dupa ninsoarea din week-end, un sofer si-a testat masina de teren chiar in fata Palatului Baroc, ce adaposteste muzeul de arta.

CITESTE SI: Imbunatatim deszapezirea in Timisoara aratand pozitiile utilajelor prin GPS. Viceprimarul Ruben Latcau despre modul in care s-au curatat strazile dupa prima ninsoare mai serioasa 

Individul a fost filmat in noapte pe cand se lansase intr-o serie de derapaje controlate pe zapada proaspat cazuta intr-o zona exclusiv pietonala.

Drifturile au fost executate sub privirile unui amic, care la randu-i a patruns in zona interzisa cu masina, spun politistii in atentia carora au intrat imaginile cu piruetele din centrul orasului.

 

Aceste manifestari interzise si periculoase pe drumurile publice, mai ales într-o zonă pietonală, au avut loc ieri, în Timișoara. Colegii noștri au făcut verificări și l-au amendat pe conducătorul din imagini.
A fost asistat de un amic, care, de asemenea, a intrat în zona pietonală cu autoturismul și a fost amendat. Învățați din greșelile altora, dacă altfel nu se poate!„, au transmis reprezentantii Politiei Romane care au publicat imaginile pe Facebook.

Exit mobile version