Opinia Timisoarei

Drifturi cu ghinion intr-o parcare privata din Timisoara. Doua tinere au ajuns la spital

TIMISOARA. Teribilismul unor tineri a facut victime vineri seara la Timisoara! In timp ce o masina si o motocicleta faceau drift-uri in parcare, conducatorul vehiculului pe doua roti a scapat controlul acestuia si a ajuns direct in public.

Doua tinere au fost ranite si doua masini avariate. Si barbatul care se afla pe motor a ajuns la spital cu rani usoare.

Scena s-a intamplat intr-o parcare privata de la marginea orasului, unde un grup de soferi si spectatori s-au strans vineri seara pentru a da frau liber cailor putere. Seara a fost insa cu ghinion pentru doua tinere care se aflau in public.

Una dintre ele a fost lovita in plin de catre motocicleta scapata de sub control, iar cealalata a fost ranita usor. Ceilalti spectatori s-au ingrozit si au sunat imediat la 112.

Una dintre femei a fost transportata de urgenta la spital cu o ambulanta. Medicii spun ca starea ei este stabila, iar ranile suferite nu-i pun viata in pericol. Si cealalta tanara, impreuna cu barbatul care le-a accidentat, au ajuns la Spitalul Judetean pentru ingrijiri medicale.

La fata locului au sosit politistii care au deschis o ancheta pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului. Parcarea unde a a vut loc incidentul este cunoscuta iubitorilor de adrenalina din Timisoara ca un loc unde se desfasoara frecvent drifturi si curse ilegale de masini.

Exit mobile version