Opinia Timisoarei

Drama la Craiova: un tanar s-a aruncat de la etajul IV de teama ca pica examenul de bacalaureat

Un craiovean de 19 ani a incercat sa se sinucida, dupa ce a aflat ca este posibil sa fi picat examenul de bacalaureat. Tanarul a avut o discutie aprinsa cu parintii sai, apoi a incercat sa isi ia viata.

Baiatul a fost transferat de la Spitalul de Urgenta din Craiova catre un spital din Bucuresti dupa ce aseara a incercat sa se sinucida din cauza rezultatului anticipat de la bacalaureat.

Tanarul, identificat drept Razvan Marinel Calugaru, s-a aruncat de la fereastra apartamentului unde locuia, situat la etajul patru al unui bloc din cartierul Craiovita Noua.

Se pare ca baiatul a avut un conflict cu tatal lui in momentul in le-a spus parintilor ca risca sa nu promoveze examenul de bacalaureat. Starea tanarului este grava, el suferind traumatisme la nivelul fetei, coastelor si membrelor inferioare.

Razvan Marinel Calugaru a picat examenul de bacalureat, obtinand nota 5 la Romana, 3, 60 la Matematica si 2, 70 la Biologie.

“Un echipaj de la Sectia nr.1 Craiova s-a deplasat in cartierul George Enescu, unde un baiat de 19 ani a fost gasit jos, in fata blocului. Baiatul s-a aruncat  pe geam. Nu a lasat niciun bilet de adio. Era singur acasa, parintii fiind plecati din localitate”, a declarat agentul Amelia Caprarin, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

Exit mobile version