Opinia Timisoarei

Dragostea n-are ce sa caute in balconul Revolutiei! Sa se taie amenda! Cine e atat de furios pe cererea in casatorie din Piata Operei din Timisoara?

TIMISOARA. Cererea inedita in casatorie petrecuta miercuri in centrul Timisoarei, cand un timisorean i-a adresat intrebarea cea mare iubitei sale prin intermediul unui banner agatat de balconul Operei Romane din Timisoara, simbol al Revolutiei, nu este vazuta deloc cu ochi buni de primarul orasului. Nicolae Robu catalogheaza gestul indragostitului Emanuel Dascaliuc drept unul ostentativ, total deplasat.

CITESTE SI: Cerere inedita in casatorie in Piata Operei din Timisoara! O poveste de dragoste incununata de un mare DA! FOTO!

„A aparut un lucru total deplasat. Balconul Operei, simbolul Revolutiei, a ajuns sa fie folosit acum pentru cereri in casatorie, declaratii de dragoste… Iubirea este un sentiment frumos, dar este privat, insa vorbim despre o cladire monument. Este o lege despre monumente. O cladire monument care gazduieste Opera Romana, Teatrul Național… pe balconul Revolutiei nu cred ca este normal ca cineva sa afiseze bannere interzise de lege cu declaratii de dragoste”, a declarat primarul Timisoarei.

Edilul-sef sustine ca a cerut Politiei Locale sa aplice legea, pentru ca, spune el, gestul este unul ostentativ si poate merge oricine sa afiseze orice anunt de pe balconul Revolutiei.

„Am cerut sa se aplice legea. Am cerut Politiei Locale sa se aplice legea, sa vada ce stabileste legea pentru afisarea de bannere intr-un loc nepermis. Este un gest ostentativ, asa cum au mai facut si altii gesturi ostentative, sa demonstreze ca se poate. Nu am nimic cu nimeni, nici cu biciclistii, nici cu copacii, dar nu mai respectam nimic si transformam in ce vrem noi. E vorba despre niste reguli, le respectam sau nu? Maine se duce altcineva, daca e la liber folosirea balconului Operei pentru ce vrea fiecare, si pune alt mesaj. Haideti sa fim oameni seriosi”, a conchis Robu.

Exit mobile version