Opinia Timisoarei

Dragostea iti da aripi! Ce a putut face un medic indian din Timisoara, din prea multa iubire?

TIMISOARA. A vrut sa pastreze nepatata onoarea iubitei, iar pentru asta si-a pus propria viata in pericol. Vorbim de un medic rezident indian care lucreaza in Timisoara, si  care a devenit pacientul colegilor sai.

Indianul s-a dus, vinerea trecuta, la iubita sa, o femeie de 33 de ani, pentru o partida de amor, sotul tinerei fiind plecat de acasa. Dimineata, in zori, pe nepusa masa, barbatul femeii a aparut la usa.

Medicul indian, in varsta de 30 de ani, a dorit sa evite un conflict, dar mai ales sa pastreze nepatata onoarea sotiei, si s-a aruncat pe fereastra, de la etajul al treilea al blocului in care  locuia tanara.

Odata prabusit pe pamant, acesta nu s-a mai putut ridica. Insa, din fericire, un vecin a vazut scena si a chemat imediat ambulanta, la fata locului. Colegii sai, medicii, l-au luat si l-au dus la Spitalul Judetean din Timisoara, iar acum, acesta se afla internat la terapie intensiva. Doctorii sunt insa optimisti si cred ca indianul isi va reveni.

Politistii timisoreni fac acum cercetari in acest caz.

Se fac verificari pentru a stabili circumstantele in care s-a produs evenimentul”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Ancuta Moraru.

Exit mobile version