Opinia Timisoarei

Dragostea are culoarea roz la Penitenciarul Timisoara! Cum arata camera de amor a detinutilor?

TIMISOARA. Camerele intime din puscariile Romaniei au uimit cei mai talentati fotografi din lume, la cel mai important concurs de fotografie de la nivel mondial. Cosmin Bumbut este fotograful care a castigat competitia, dupa ce a lucrat vreme de 8 ani la un proiect inedit.

Cosmin Bumbut, unul dintre cei mai apreciati fotografi profesionisti din Romania, a castigat premiul I la categoria Arhitectura din cadrul Sony World Photography Awards 2015. A fost recompensat joi, 23 aprilie, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Londra, scrie adevarul.ro.

Proiectul „Camera intima” („Intimate Room”) a inceput inca din 2008. Vreme de 8 ani, Cosmin a fotografiat toate camerele intime din penitenciarele Romaniei. Printre camerele de amor surprinse in imagini se numara si cea de la Penitenciarul Timisoara, care a fost imortalizata in anul 2013.

In competitie au fost inscrise, in total, 173.444 de fotografii din 171 de tari. Premiul I i-a adus fotografului nostru recunoastere internationala imediata, expunerea fotografiilor in cele mai celebre galerii de arta din lume si posibilitatea de a lucra alaturi de compania Sony la proiecte extrem de importante.

Pe site-ul lui Cosmin Bumbut puteti analiza toate cele 60 de fotografii care infatiseaza camerele intime din puscariile Romaniei.

Exit mobile version