Opinia Timisoarei

Doua victorii in tot atatea meciuri. Baschetbalistii Timisoarei au trecut si de Petrolul

TIMISOARA. SCM winsed.swiss Mozzart Bet obtinut a doua victorie in faza secunda a campionatului, la 14 puncte puncte diferenta in fata Petrolului Ploiesti, dupa un meci in care au punctat aproape toti jucatorii trimisi pe parchet de Dragan Petricevic.

CITESTE SI: Politehnica Timisoara a invins Bacaul in primul meci din 2024. Handbalistii banateni, la a patra victorie a sezonului 

Timisorenii au avut probleme mai serioase cu formatia ploiesteana doar in primul sfert al intalnirii, cel in care „leii” au fost condusi in permanenta si pe care l-au pierdut la 5 puncte, 15-20.”Leii” alb-violeti si-au amintit ca joaca in fata propriilor suporteri in sfertul al doilea, pe care l-au dominat autoritar si l-au castigat cu 14 puncte diferenta. Astfel, la pauza mare gazdele conduceau cu 42 – 33.

In partea a doua a jocului Timisoara a continuat sa joace la fel de bine si a tinut la distanta formatia oaspete. Ecartul maxim intre cele doua echipe a fost de 17 puncte si s-a inregistrat in trei randuri, pentru ca in cele din urma baschetbalistii pregatiti de Dragan Petricevic sa castige cu 89 – 75.

Cel mai bun marcator pentru banateni a fost Luka Mitrovic, autor a 18 puncte, urmat de Igor Kesar, cu 17, si Scot Grayson, cu 14. Restul punctelor au venit de la: Laszlo Lazar – 13, Nikola Gajic – 12, Raul Schipor – 9, Adam Mirkovic – 4 si Edward Petrescu – 2.

In etapa viitoare, in 10 februarie, SCM winsed.swiss Mozzart Bet va juca in deplasare impotriva celor de la SCMU Craiova.

Exit mobile version