Opinia Timisoarei

Doua tone de cannabis, confiscate din Mehedinti. Cum erau crescute plantele

Plantatie de cannabis descoperita in Mehedinti. Anchetatorii au confiscat doua tone de cannabis, in urma unor perchezitii facute intr-un sat din judetul Mehedinti, care au vizat 5 persoane.

CITESTE SI: Nicolae Robu ajunge la vorba PSD-ului!? Polivalenta si stadionul pot fi facute la margine de Timisoara. Dar la alta margine 

Plantatia a fost intretinuta si pazita pe un barbat de 38 de ani, pe terenul bunicului sau, din vecinatatea satului Poiana Gruii. Ca sa supravegheze plantatia pe perioada cresterii, barbatul si-a montat un cort la marginea terenului.

Anchetatorii au gasit plante de cannabis dispuse pe o suprafata de nu mai putin de 4.000 de metri patrato, cultivate simetric, pe 13 randuri, la o distanta de 50-60 de centimetrii una de alta. Plantele au crescut pana la o inaltime de un metru si jumatate si se aflau in ultima etape de vegetatie, inainte de recoltare. Iar anchetatorii au gasit pe teren si o instalatie de irigare a culturii.

CITESTE SI: Alergicii din Timisoara vor primi alerte pe telefon, cand in zona este polen de ambrozie

Pentru lucrarile de intretinere, in general curatare a buruienilor, barbatul a fost ajutat de tatal sau, dar si de alti oameni din, care au fost platiti cu ziua. Si pentru ca se apropia momentul recoltarii, barbatul a cumparat o casa la marginea satului, care urma sa fie folosita pentru prelucrarea plantelor de cannabis.

Potrivit anchetatorilor, barbatul de 38 de ani s-a ocupat de intretinerea si supravegherea plantatiei la cererea unui italian, pentru care lucrase timp de 4 ani, intre 2012 si 2016.

Vineri, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Mehedinti, impreuna cu ofiteri de politie judiciara au intervenit pentru prinderea in flagrant a cinci persoane suspectate in acest dosar, intre care doi cetateni italieni. In urma perchezitiilor, anchetatorii au ridicat aproximativ doua tone de cannabis.

CITESTE SI: Se ineaca oamenii cu fumul de la motociclete si mopede intr-un pasaj pietonal din Timisoara 

Exit mobile version