Opinia Timisoarei

Doua tabere de avocati se “bat” pentru functia de decan al Baroului Timis! Cine ar putea iesi invingator?

Lazar Gruneantu

Lazar Gruneantu

Epoca Lazar Gruneantu la conducerea Baroului Timis pare sa apuna pe zi ce trece, in conditiile in care anul viitor vor fi organizate alegeri pentru functia de decan al avocatilor timiseni, iar actualul conducator nu mai are dreptul sa participe.

Surse absolut credibile din tagma avocatilor ne-au sesizat ca, in perspectiva alegerilor de anul viitor, in culisele Baroului Timis se da o lupta surda pentru acapararea functiei de decan. Pe de-o parte, decanul Facultatii de Drept, Radu Motica, incearca sa-l impuna pe protejatul sau, avocatul Cristian Clipa, in timp ce actualul decan, Lazar Gruneantu, ar dori sa transfere „sceptrul” baroului catre avocatul Lucian Berce, nimeni altul decat ginerele sau.

Aceasta disputa la vedere, care a starnit actiuni discrete de lobby printre cei peste 700 de avocati din Timis, s-a resimtit si cu ocazia alegerilor membrilor din Consiliul Baroului, in luna aprilie, cand Clipa l-a devansat pe Berce cu scorul de 233 la 221. Finala competitiei pentru castigarea functiei de decan al Baroului Timis se va da anul viitor, la alegerile generale…

___________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version