Opinia Timisoarei

Doua grupuri de migranti prinse in Banat. Copii de trei ani printre transfugi

Politistii de frontiera nu au avut liniste nici in acest weekend. Doua grupuri de migranti, proveniti din Irak si Afganistan, au fost prinse dupa ce au trecut ilegal granita.

CITESTE SI: Accident pe Autostrada, nu departe de Timisoara! Masina rasturnata. FOTO!

Sapte dintre migranti au fost depistati aproape de localitatea timiseana Jamu Mare. Toti erau irakieni, iar din grup faceau parte doi barbati, o femeie si patru copii. Adultii aveau varste cuprinse intre 18 si 34 de ani, iar copiii de la 3 la 16 ani.

CITESTE SI: Crima teribila in Banat din cauza Facebook-ului. Baiat, ucis cu salbaticie de un coleg de scoala si de tatal acestuia 

A doua trupa de migranti a fost una mai numeroasa, si a fost descoperita in apropierea localitatii carasene Gradinari. Sase irakieni si opt afgani au fost prinsi de politistii de frontiera. Din grup faceau parte cinci barbati si trei femei, cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani, dar si sase copii, cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani.
Luati la intrebari, toti cei 21 de transfugi au recunoscut ca au folosit Romania doar ca tara de tranzit, ei dorind sa ajunga intr-o tara din vestul Europei.

Exit mobile version