Opinia Timisoarei

Doua femei, propunerea PSD Timis pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

TIMISOARA. Doua femei vor fi sustinute de PSD Timis pentru a candida la alegerile europarlamentare din acest an. Este vorba despre deputatul Bianca Gavrilita si consilierul local Luminita Tundrea.

Decizia sustinerii a fost luata de catre social-democrati in sedinta BPJ de joi si dezvaluita de presedintele interimar al filialei Calin Dobra, in  INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook din Timisoara, realizata de opiniatimisoarei.ro  si Orasul Timisoara din studiourile televiziunii regionale SUD VEST TV.

Liderul PSD Timis a declarat ca listele finale nu sunt inca batute-n cuie, insa organizatia pe care o conduce va face tot ce ii sta in putinta sa obtina macar un candidat pe un loc eligibil.

Nu sunt stabilite listele. Vrem sa le sustinem pe Bianca Gavrilita, deputat in Parlamentul Romaniei, si pe Luminita Tundrea, consilier local, pe lista, pe locuri eligibile. E o discutie la nivelul regiunii cine va ocupa acel loc eligibil. Nu e simplu, de obicei judetele mici fac alianta impotriva judetului mare. Avem discutii, am fost cu colegii la presedintele partidului. Vom vedea, eu sper, Timisul merita sa aiba un loc eligibil„, a spus Calin Dobra in INTERVIURILE TIMISOAREI.

Presedintele interimar al PSD Timis se declara mai mult decat optimist in ceea ce priveste numarul europarlamentarilor pe care ii va avea partidul din care face parte.

Cred ca vom avea undeva la 12-14 locuri eligibile. Am vazut un sondaj unde PSD sta undeva la 35%. Suntem la 30% acum. In momentul in care incepe campania, electoratul PSD, un electorat disciplinat, se va mobiliza si va merge la vot„, a mai spus Dobra.

Alegerile europarlamentare sunt programate sa aiba loc in data de 26 mai 2019.

Calin Dobra, presedintele interimar al PSD Timis, a fost invitatul emisiunii INTERVIURILE TIMISOAREI de joi seara, singura emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook si pe TV, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro.

INTERVIURILE TIMISOAREI poate fi vizionata pe pagina de Facebook Orasul Timisoara, pe site-ul opiniatimisoarei.ro si pe canalul televiziunii regionale SUD VEST TV in fiecare joi seara de la orele 20.00.

Exit mobile version