Opinia Timisoarei

Doua dintre copilele filmate iesite pe trapa unei masini in timp ce se plimbau prin Timisoara sunt chiar fiicele soferului. Politistii au sesizat Protectia Copilului. Video

TIMISOARA. Dupa ce opiniatimisoarei.ro v-a prezentat imaginile surprinse in trafic la Timisoara care infatisau 3 fete de cel mult 15 ani care se plimbau prin oras iesite pe jumatate prin trapa unui BMW, politistii au inceput cercetarile si l-au descoperit rapid pe sofer.

CITESTE SI: Fete filmate iesite pe jumatate pe trapa unei masini, plimbandu-se prin Timisoara. Pericol in trafic. Video 

Agentii de la Rutiera aveau parte si de o surpriza. Doua dintre copilele minore supuse pericolului erau chiar fiicele conducatorului auto.

Avand in vedere imaginile video aparute in mass-media, in care apar 3 persoane care in calitate de pasageri intr-un autoturism erau iesite cu partea superioara a corpului pe trapa autoturismului, in timp ce acesta se deplasa prin municipiul Timisoara, politistii Biroului Rutier Timisoara au identificat conducatorul autoturismului, care a fost invitat la sediul politiei fiindu-i aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 1.450 lei pentru faptele savarsite.

S-a stabilit faptul ca toate cele trei persoane de sex feminin sunt minore, doua dintre acestea fiind fiicele conducatorului auto.

De asemenea, va fi anuntata Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis privind situatia de risc la care au fost supuse minorele„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, scena ce ar da palpitatii multor parinti a fost surprinsa, duminica seara. Cele 3 fete, in varsta de cel mult 15 ani, erau iesite pe jumatate pe trapa deschisa a autoturismului, in vreme ce portbagajul era ridicat si in orice moment puteau sa cada lucruri pe sosea. Fetele chiuiau si se distrau de mama focului, in vreme ce soferul conducea spre iesirea din Timisoara catre Mosnita Noua.

Imaginile au fost filmate de un cititor opiniatimisoarei.ro care ni le-a trimis la redactie pentru a trage un semnal de alarma.

Exit mobile version