Opinia Timisoarei

Doua din doua in Croatia pentru echipa de baschet a Timisoarei

TIMISOARA. 103-97 cu Košarkarski Klub Rogaška in cea de-a doua partida disputata la Zabok si SCM OHMA Mozzart Bet Timisoara isi consolideaza prima pozitie a grupei D!

CITESTE SI: Noua maternitate care se construieste langa Spitalul Judetean Timisoara a ajuns la etajul IV 

A fost un meci intens, cu slovenii avand avans in prima parte, dar cu banatenii magici in sfertul 3 si apoi pana la sfarsit. In prima partida din Croatia, alb-violetii invingeau gazdele de la Zabok cu 83-66.

A fost greu! Rogaska a aratat agresivitate la inceputul meciului. Nu am putut egala aceasta agresivitate, probabil pentru ca am fost obositi dupa meciul pe care l-am jucat cu o zi inainte. Dar in repriza secunda am aratat caracter si cat de mari suntem. Este inceput de sezon, a fost abia al doilea meci, este normal sa avem suisuri si coborasuri. In fiecare zi incercam sa devenim mai buni„, a spus Ilija Djokovici, jucator care in primul meci a contribuit cu 12 puncte si 10 recuperari, iar in partida de fata a avut 32 de puncte si 5 recuperari!

Urmatoarele meciuri se joaca sub forma de etape, cu intalnirea viitoare la 12 octombrie, acasa, cu slovacii de la Rytieri.

Exit mobile version